Høstferie på Senja

Hva med å tilbring høstferien på yttersida av Senja? Ta med de yngre eller voksne barna på en opplevelserik familieferie. Hamn tilbyr overnatting, god mat og aktiviteter på en idyllisk plass. Her er masse av muligheter for dere til å utfolde dere i naturen, eller slappe av. Bo på fine leiligheter med flott utsikt og havet rett utafor. Overnatting inkluderer frokost i restauranten. Muligheter for lunsj og middag, samt å lage nistepakke. Det finnes utallige muligheter for fjellturer, vi har sykler og kajakker til utleie, eller hva med å leie båt å reise ut på fiske?chr og kr med torsk 0709 72 dpi DSC_0980

 

Aktiviteter
Vi organiserer aktiviteter hver dag. Høsten er fantastisk i fjellet. Vi vil vurdere å sette opp flere organiserte fjellturer med guide hvis det er ønske om det.
Mandag, onsdag, fredag fyrer vi opp lavoen og lager bål for de som ønsker å bruke den.
Badesjarken blir varmet opp 3 dager i løpet av ferien – og vil være gratis disse dagene.

 

MandagDSC_0328
Fisketur, 2-3t. Rikt på fiske rett utafor Hamn. Muligheter for steinbit, torsk, sei og kveite. Voksne: 800 kr pp, barn: 400 kr pp

Tirsdag
Fjelltur til et signaturfjell i området. Inkludert transport, selvlagd nistepakke og varmt drikke. Voksne: 800 kr pp, barn 400 kr pp.

Onsdag
Fjordekspedisjon. Vi reiser ut i fjorden og besøker Færøya. Her lager vi bål og varmer fiskesuppe. Voksne: 800 kr pp, barn 400 kr pp.

Torsdag
Introduksjon til kajakk (2-3 timer) – 750 kr per pers, inkl guide og utstyr.

Fredag
Fisketur, 2-3t. Rikt på fiske rett utafor Hamn. Muligheter for steinbit, torsk, sei og kveite. Voksne: 800 kr pp, barn: 400 kr pp

Lørdag
Fjordekspedisjon. Vi reiser ut i fjorden og finner en øde strand. Her lager vi bål og varmer fiskesuppe. Voksne: 800 kr pp, barn 400 kr pp.
Introduksjon til kajakk (2-3 timer) – 600 kr per pers, inkl guide og utstyr.

Søndag
Egenaktivitet eller aktiviteter på forespørsel.

 

Andre aktiviteter
Vi har også ulike andre alternativer for aktiviteter som vi setter opp i løpet av uka. Disse blir satt opp som dere kan melde dere på.

  • Fjordsightseeing i Bergsfjorden
  • Bodyrafting i malstrøm i overlevelsesdrakter. Inkluderer sightseeing i fjorden.
  • Atlanterhavsbading i havna
  • Kajakkturer

 

Ta kontakt med oss vedrørendre bestilling eller spørsmål
Mail: Booking@hamnisenja.no. Telefon: 400 200 05.

 

kayaking-slider

 

Arctic-swimming-in-the-archipelago-of-Bergsfjorden-DSC_0378-2


«