Bryllup

Hamn  i Senja – et fantastisk sted å feire den store dagen

DSC_0539

Natur og plassering har gjort det meste av jobben. I 2014 ble vi tildelt Tripadvisors Travelers choice som et av Norges 10 mest romantiske steder. I tillegg vil vi gjøre vårt beste for å gi dere unik ramme rundt arrangementet og tilpasse dette etter deres ønsker.

Hamn i Senja er et perfekt sted å samle slekt og venner som kommer fra hele landet, eller enda mer langveis fra, fordi her vil alle samles på et sted i fantastisk omgivelser, noe som gjør at alle gjestene vil får mulighet til å bli godt kjent, slappe av og i tillegg bo komfortabelt.  Om dere har tid og anledning har vi flere aktiviteter og opplevelser for gjestene underveis.

Transport til og fra flyplass, ferger, kirke mm. kan bestilles hos oss – vi ordner det meste om vi bare har litt tid på oss.

Vielse kan også foretas i Hamn, og mange brudepar er blitt viet ute på svabergene med midnattssola og Atlanterhavet som bakgrunn. Selskapstelt kan evt. settes opp på litt ruskete sommerdager, og vi har også egnet lokale inne. Senja prosti har godkjent Hamn i Senja som vigselssted, slik at presten kan foreta vielser hos oss.

Lokaler for bryllupsfeiringen

På Bryggeloftet i Storbrygga, har vi det største selskapslokalet med plass til opptil ca. 130 personer, litt avhengig av bordoppstillingen. Etter middagen åpner vi en bar i selskapsrommet, og kakeservering, musikk og dans kan starte her når det er ryddet etter middagsservering, og gjestene har fått strukket litt på beina.

Det romslige uteområdet på kaia, og glassbygget mellom de hvite bygningene, egner seg utmerket til servering av aperitiff og som mingleplass, alt etter vær og føre. Hamn i Senja er flott for vinterbryllup også.DSC_0490 (002)

Cognacsalongen, som rommer ca. 30 personer, er et rom med avslappende og nostalgisk atmosfære – og brukes ofte i forbindelse med aperitiff og som en oase for de som trenger litt hvile under feiringen. Fyrløkta, med plass til ca. 35 personer, og med 360° panoramautsikt, er også godt egnet for både aperitiff og som stemningsfull møteplass. Denne ligger også tett knyttet til vielsesområde ute.

Aktiviteter
Kanskje dere ønsker å knytte til dere aktiviteter eller opplevelser til bryllupet. Vi kan for eksempel tilrettelegge midnattsoltur med båter i fjorden, lett lunsj på en øy i fjorden, foredrag om Hamn og Senja eller morsomme øvelser for å komme igang med festen og moroa. Les hva vi tilbyr under “aktiviteter” eller spør oss.

Mer informasjon for å laste ned

Engelsk:

Wedding photos collage

Hamn i Senja Brochure

Norsk:

Bryllupsbilder collage

Godkjenning Hamn-vigsel

Hamn i Senja Brosjyre

Alt i alt – mange muligheter. La oss høre fra deg!

Bilder

DSC_0030

DSC_0072

DSC_0089

DSC_0375

DSC_0913

DSC_0915

DSC_0923

DSC_0971

DSC_7952

DSC_7960

DSC_7976

DSC_7994

Se på våre fasiliteter

Bli kjent med Hamn i Senja – selv om vi helt klart anbefaler at dere kommer opp på et møte med oss.