Om Hamn i Senja

Hvem er vi?

Hamn i Senja er et ferie, konferanse- og opplevelsesresort som ligger vakkert til på vestkysten av øya Senja i Nord-Norge. Senja er Norges nest største øy, og ligger i et av de rikeste fiskeområdene i verden. Navnet “Hamn” betyr havn, og Hamn har vært en trygg havn for mange fiskere i hundrevis av år. I dag Hamn og de fantastiske omgivelsene både til lands og vanns en av Norges mest attraktive reisedestinasjoner med besøkende fra hele verden.

Senja er også kjent som “et Norge i miniatyr” og kan by på et enestående mangfold av opplevelser i naturen hele året. Alt innen et par timers kjøretur. Hamn er en perfekt base for å nyte noe av det vakreste Norges natur kan vise frem.

Her på 69,4 ° nord, som også er nord for polarsirkelen, kan våre besøkende se nordlyset om vinteren og midnattssola om sommeren, Senja bugner av topptur-fjell, vandre- og turterreng av alle vanskelighetsgrader, samt artige og spennende opplevelser på havet.

Lonely Planet valgt i oktober 2014 Nord-Norge som en av 5 beste områder å besøke i hele verden – så det er bare å komme, du vil ikke angre – med mindre du kun bestiller en natt! Senja er vel verdt et besøk, og januar og sommermånedene juni og juli er det godt besøkt, og det lønnner seg å være tidlig ute.

Vi tilbyr bl.a:

  • Overnatting (65 rom / opptil ca 130 personer)
  • Restaurant (opptil ca 115 plasser)
  • Konferanse, selskaps- og møtefasiliteter for grupper opptil ca 130 personer
  • Aktiviteter hele året.: Sightseeing, kajakk, sykler, båter, arrangement, guidede fotturer/trugeturer, midnattssol- og nordlysopplevelser, hvalsafari (desember/januar) og mer.
  • Vi er behjelpelig med å ordne transport med bil/buss og båt.

Hamn er et slik sted du må oppleve. Hamn i Senja er et sted med sjel, og et sted du vil lengte tilbake til. Velkommen til et godt, aktivt og stressfritt drømmested!

Historien om Hamn i Senja

Klikk her

 

Looking forward to seeing you in Hamn!