Selskap

Velkommen til festlig lag her på yttersida av Senja. Hamn har flotte fasiliteter, god mat og god service, i tillegg til spennende muligheter for opplevelser. Ta kontakt med oss for forespørsler.

 

Jubileum og fest
Hamn er et ypperlig lokalitet for mye moro med gamle og nye venner eller samle familien for en hyggelig stund. Til lunsj og middag har vi ulike menyer i restauranten. Er det markering av en fødselsdag, jubileum eller annen markering, og det ønskes eget lokale og festbordoppdekk er det egne priser (min 10 pers).Vi har store romslige leiligheter med flott utsikt og egne lokaler for selskaper.

Vi er med å tilrettelegge for at dere skal ha det best mulig. Ta kontakt med oss for å få priser på overnatting, mat og aktiviteter.

 

Konfirmasjon
Overlat rammen til konfirmasjonen til oss. Vi har erfaringen som trengs for å skape en minnerik dag for konfirmanten og gjestene. Kom til ferdig festpyntet bord, enten du ønsker å samles rundt vår store lunsjbuffet eller om du velger en av våre fristende konfirmasjonsmenyer.

 

Utdrikningslag
Gjør noe annet med vennegjengen – og kom til yttersida på Senja! Her er det fantastiske rammer for mye moro og store opplevelser. Bo i flotte leiligheter med utsikt, ypperlig for god stemning. Vi tilpasser aktiviteter for dere, som bodyrafting, badesjark eller fisketurer. Vi utfordres gjerne på andre aktiviteter tilpasset deres ønsker. Velkommen!

 

 

Ta kontakt med oss
Mail: booking@hamnisenja.no.
Telefon: +47 400 200 05