Atlanterhavsbading og Body rafting


Body rafting i maelstrom

Ikke langt fra Hamn har moder jord skapt en trang passasje helt innerst i fjorden, som med rette har fått navnet Straumen. Her passerer en tidevannsstrøm med en toppfart på mellom ca 4,5 til 7 knop hver gang tidevannet skifter. Å seile gjennom malstrømmen i flytedrakter er både spennende og samtidig ganske avslappende.

Spennende og trygt? Ja, faktisk; malstrømmen har aldri så stor fart at den er farlig. Den vil ikke dra deg under, og er ikke kraftig nok til å bringe deg utenfor rekkevidde. Dette er en aktivitet egnet for de fleste, det er ikke fysisk krevende, for du flyter som en kork – så trikset er å slappe av og la deg drive med strømmen og nyte omgivelsene. Foruten flytedrakten, vil en båt med 2 guider følge deg hele veien for å sikre at du alltid er trygg.

Dette er hva man kan kalle ”et naturlig kick”, og kan også anbefales for deg som har prøvd det meste. Vær oppmerksom på at noe fuktighet kan trenge inn i draktene, men isolerer godt mot kulde så du vil ikke fryse. Du må selv ha med/på varme og gode myke klær under.

 

Sesong: Hele året
Varighet: 2 timer
Dager: Hver dag på forespørsel
Tid: Avhengig av tidevannet
Price: priser sommer / vinter
Inkluderer: Guide, overlevelsesdrakt, og en liten sightseeing gjennom Bergsfjorden
Produkt # 209

 

Atlanterhavsbading

Hopp i sjøen med ”lekre” røde flytedrakter. Vi garanterer mye latter og en annerledes opplevelse i havnebassenget. Eller la både kropp og sjel flyte stille – en slags mindfulness på sjøen! På forespørsel!

Sesong: Hele året
Varighet: Ca 1.5 time
Dager: Every day
Når: Ettermiddagen ca kl 14.00 – 17.00
Pris: priser sommer / vinter
Inkluderer: Survival suit, guide.
Produkt # 206A

Merk: Det kan være hull på noen av draktene. Ha derfor på det varmt tøy, og ta med ekstra skift.

Picture gallery

[eazyest_folder folder=”activity/body-rafting”] #summer

#winter


« | »