Jul og nyttårstid under nordlyset


hamn-winter-sunset-dsc_0351-slider

Møt det nye året på en annerledes måte

For de av dere som tenker at det kunne være godt å gjøre noe annerledes i jule- og nyttårstiden, og starte det nye året og alt som følger med det, på en god og avslappende måte – dere er herved invitert til å nyte disse dagene på Senja og under nordlyshimmelen.

Juledagene
Vi har åpent også julaften og romjulen, med god julestemning men med noe begrensede åpningstider. En stille og rolig tid, der det er perfekt å ta med de gode bøkene, slappe av og nyte utsikten, se etter nordlys, kjenne den nordnorske vinteren ruske litt rundt hushjørnet og kose seg med god mat.

For de som tenker at det er mørkt og kaldt på denne tiden, ja, det er det også – men vinteren er også den mest fargerike tida på året. Senja ligger plassert på 69,4 grader nord, rett under det “magiske” nordlysbeltet, og kan skilte med gode muligheter for å se dette når det er klar himmel. Vakkert er også det blå arktiske lyset som fargesetter snøkledde fjell mens det er dagslys.

Nyttår
Med håp om å skape en god start på det nye året, har vi satt sammen noen 2 og 3 dagers pakker med deilig mat og varierte vinteropplevelser for våre gjester. Hvis vi er heldige, vil kanskje hval besøke fjorden rett utenfor, og Aurora Borealis bli vårt fyrverkeri.
Oppholdene kan selvfølgelig forlenges om ønskelig.

Ta med venner og familie og bo godt i komfortable, moderne leiligheter eller suiter. Også muligheter for selvhushold på juledagene/i romjulen.
Restauranten vil være åpen, men med noe begrensede åpningstider i romjulen.

Booking 400 200 05
booking@hamnisenja.no

Northern Lights view point in Bergsfjorden on Senja. www.senjafoto.no

 

#Packages and events
#winter


« | »