Opplevelser med Seil Senja


Introduksjon til seiling

Nysgjerrig på seiling? Introduksjon til seiling gir deg muligheten til å oppleve kontakten med havet og naturen i Senja på en ny og innholdsrik måte, uten andre forkunnskaper enn nysgjerrighet på å prøve ut seiling.

Varighet: Ca. 4 timer
Avganger: På forespørsel
Pris: 1.495 NOK/person
Inkludert: Sikkerhetsutstyr, redningsvest, skipper og guide
Antall gjester: 1 – 5

 

 

Gjennom denne seilturen ønsker vi å dele seilingens fascinerende verden med alle som er ute etter en annerledes naturopplevelse, der det er vinden og naturkreftene selv som bringer deg tettere på omgivelsene. Du lærer det grunnleggende om hvordan en seilbåt fungerer, og om du ønsker får du også prøve deg på de ulike oppgavene om bord.

Vi starter seilturen med en kort prat om sikkerhet om bord, og litt teori om hvordan en seilbåt virker. Deretter heiser vi seilene og setter kursen innover vakre Bergsfjorden. Hvis forholdene tillater det seiler vi også vestover i retning Andenes. Omgitt av noen av Norges råeste fjell på yttersiden av Senja, og kun med vinden som miljøvennlig drivkraft, ligger alt til rette for årets virkelig store naturopplevelse.

Har du spørsmål om denne seilturen? – Ta kontakt med Seil Senja på telefon 977 40 383 eller e-post booking@seilsenja.no

 

 

Seiltur til Andenes

Vi følger rekken av storslåtte fjell lengst sør på Senja, og krysser Andfjorden mot Andenes i sørvest. Her i åpent hav får den eventyrlystne sjansen til å føle på kontrastene ved å være liten i mektige omgivelser.

Varighet: Heldagstur
Avganger:
På forespørsel
Pris:
3.245 NOK
Inkludert: Sikkerhetsutstyr, redningsvester, skipper og guide
Antall gjester: 2 – 5

Andenes er kjennetegnet av sitt flate landskap, og det kan ikke beskrives som annet enn magisk å se fyrlykten stige opp av havet når vi nærmer oss land. Med bena på fast grunn kan du utforske det lille øysamfunnet og oppleve norsk kulturarv på nært hold. Her i vikingenes farvann yrer det av fisk, og øyas fiskevær har vært en viktig næring helt siden middelalderen. Du kan nyte en rusletur til Andenes fyr som byr på panoramautsikt over øya, eller få et innblikk i hvalens rike og livet under havoverflaten ved et besøk på hvalmuseet.

Fra Andenes har du mulighet til å mønstre av og ta ferden videre til Lofoten eller Vesterålen, eller returnere til Senja med vind i seilene. Og om vi er heldige treffer vi på hval i havgapet.

Skreddersydd seilopplevelse

Har du spesielle ønsker for hva du ønsker å oppleve eller lære, la oss i Seil Senja lage et opplegg kun for deg og din familie eller venner. Send en epost til booking@seilsenja.no og fortell om hva du er mest interessert i å lære, se eller oppleve, og vi kontakter deg med et forslag til en skreddersydd seilopplevelse.

Om Seil Senja

Les mer om Seil Senja på www.seilsenja.no.

Besøk oss på Facebook, Tripadvisor og AirBnB Activities.

Folk sier dette om Seil Senja.

#summer


« | »