Nord-Norge – reisemål for ditt neste bedriftsarrangement!

Besøk Nord-Norge i Oslo 31. oktober

Nord-Norge er et av det hotteste reisemålet i Norge om dagen!
Er du på jakt etter nye, annerledes steder med atmosfære til ditt neste møte-arrangement eller bedriftstur?

Da har du den 31. oktober har du sjansen til å få førstehåndsinformasjon om møte-steder i Nord-Norge du kanskje ikke har har tenkt på før!
Program og info finner du her
Den siste oktoberdagen inntar Hamn i Senja, Sorrisniva Igloo hotel og Aktiv Events Langhuset til SALT nede på kaia ved Havnelageret i Oslo. Lokalet ruver godt synlig på kaia, og er inspirert av nordnorske fiskehjeller – du kan rett og slett ikke ta feil!

Her kan du bli kjent med oss som profesjonelle leverandører av både store og små arrangement. Vi elsker å finne på gode opplevelser for dine gjester! Selvsagt i tillegg til å tilby gode møteromsfasiliteter i storslagne omgivelser, og en hyggelig og uformell nordnorsk atmosfære.

Besøk oss mellom kl. 15-18 den den 31. oktober. Smak nordnorske forfriskninger ispedd drikke fra bl.a. av noen av de beste aller beste vinhus i Italia, samt nordnorsk smaker i fast form 🙂

3 fine premie-turer til Nord-Norge trekkes blant de som stikker innom oss på SALT. Verdi fra ca kr 7.500-9.000

OBS! Her du IKKE anledning til å besøke oss denne dagen, stikker vi gjerne en tur innom din bedrift 30.10, 31.10 eller 1.11 for en prat hos deg. (Andre datoer kan også avtales nærmere)

Avslutt arbeidsdagen på kaikanten. Hiv deg rundt og meld deg på nå, og helst innen 20. oktober!: booking@visitthearctic.no
Kom til Langkaia 1.
Nærmeste parkering er ved sentralstasjonen, og deretter ca 5 min. gange til lokalet derfra.

Hadde vært veldig hyggelig å møte deg til en lettkrydret ettermiddag på SALT!

Visit the Arctic bistår deg med alt fra A til Å under ditt opphold i Nord-Norge. Visit the Arctics dyktige medarbeidere har til sammen over 50 års erfaring med store og små arrangement, incentive, VIP, styremøter og utradisjonelle konsepter mm.

 

 


«