Celebration

Velkommen til festlig lag her på yttersida av Senja. Hamn har flotte fasiliteter, god mat og utmerket service. Vi kan dessuten tilby spennende muligheter for opplevelser. Ta kontakt og vi vil bistå deg i planleggingen.

Jubileum og fest
Hamn i Senja er et ypperlig sted for fest og moro med gamle og nye venner. Kanskje vil du samle familien for å feire en rund dag, et nytt familiemedlem eller noe annet verdt å løfte glasset for. Sammen med deg legger vi til rette etter størrelse, budsjett og antall gjester for at markeringen skal bli minneverdig på alle måter. Vi har store romslige leiligheter med flott utsikt og egne lokaler for selskaper.

Konfirmasjon
Overlat konfirmasjonen til oss. Kom til festpyntet bord, enten du ønsker å samles rundt en stor lunsjbuffet eller om du velger en av våre fristende konfirmasjonsmenyer.

Utdrikningslag
Har du fått det ærefulle oppdraget som forlover? Skal du drikke ut din beste venn? Her på yttersia har vi fantastiske rammer for mye moro og store opplevelser. Bo i flotte leiligheter med utsikt, fullt utstyrt kjøkken og egen stue. Friske og fuktige aktiviteter som bodyrafting, badesjark eller fiske er bare noen av alternativene når du vil skal skape minner for livet. Vi utfordres gjerne på andre aktiviteter, leker og konkurranser Velkommen!

Ta kontakt med oss
E-post: booking@hamnisenja.no.
Telefon: +47 400 200 05